Semimaraton 2011

Societatea Carpatină Ardeleană, filiala Covasna în parteneriat cu SCA Săcele organizează semimaratonul „Piatra Mare” cu schiuri de tură şi trekking.

Traseul la urcare se va desfăşura pe drumul marcat cu bandă galbenă spre Canionul Şapte Scări, cu ocolirea acestuia (punct rosu) până la cabană. La coborâre se va urma Drumul Familiar, marcat cu bandă roşie, înapoi la bariera de la Dâmbul Morii.Data concursului: 19 februarie 2011.

Traseul are o înclinaţie de max. 45 grade, diferenţa de nivel la urcare, cât şi la coborâre: 930 m si o lungime de 14 km.
Concurenţii trebuie să aibă peste 18 ani. Startul va fi de la bariera Dâmbul Morii, la ora 10,00. Înscrierea se face pe loc, incepand cu ora 9,00.

Taxa de participare: 25 RON, care conţin premiile. Participanţii concursurilor anterioare, organizate de noi, care posedă cardul de fidelitate, beneficiază 5 RON reducere la înscriere.

Atenţie! Concurenţii vor participa la o tombolă, dintre care vor fi extrase trei premii (câte unul pt persoană). Deci posibilitatea câştigării unuia dintre premii aparţine oricărui participant (indiferent de clasament).

Regulament:
– echipament necesar: schiuri de tură, piei de focă, beţe, frontală, 1 L de apă.
– a nu se folosi scurtături
– se interzice participarea concurenţilor în stare de ebrietate
– concurentul semnează declaraţia că participă pe propria răspundere
– organizatorii nu răspund ulterior de starea echipamentului folosit
– a se păstra curăţenia pe traseu, în caz contrar concurentul în cauză care va fi observat, va fi descalificat

Pentru mai multe informaţii:

– Szilagyi Peter: 0745-970985
– Gaspar Laszlo Zsolt: 0745-058179, e-mail: gl_zsolt@yahoo.com

Suporterii se pot pozitiona pe tot parcursul traseului, dar cred ca cel mai ok loc este sus la cabana Piatra Mare 😉

Leave a Reply

*