SemiMaraton Piatra Mare – Iarna 2012

Societatea Carpatina Ardeleana, filiala Covasna in parteneriat cu SCA Sacele organizeaza semimaratonul “Piatra Mare” cu schiuri de tura si alergare montana.

Data concursului: 25 februarie 2012.

Startul va fi de la bariera Dambul Morii, la ora 10,00. Inscrierea se face pe loc, de la ora 9,00.

Traseul are o inclinatie de max. 45 grade. Diferenta de nivel la urcare, cat si la coborare: 930 m. Traseul la urcare se va desfasura pe drumul marcat cu banda galbena spre Canionul Sapte Scari, cu ocolirea acestuia (punct rosu) pana la cabana. La coborare se va urma Drumul Familiar, marcat cu banda rosie, inapoi la bariera de la Dambul Morii. Traseul are o lungime de 14 km.

Taxa de participare: 25 RON, care contin premiile. Participantii concursurilor anterioare, organizate de noi, care poseda cardul de fidelitate, beneficiaza 5 RON reducere la inscriere. Concurentii trebuie sa aiba peste 18 ani.

Important! Concurentii vor participa la o tombola, unde vor fi acordate, prin tragere la sorti, 3 premii. Deci posibilitatea castigarii unuia dintre premii apartine oricarui participant (indiferent de clasament).

La final vor fi intocmite Clasamente la cele 2 Probe: Alergare, respectiv Schi de Tura. Toti participantii vor primi medalii de Finisheri.

Cazarea se poate face la pensiunile din zona Timisu de Jos – Dambu Morii. Pentru detalii cazare: Tel. 0724 385 805 (Florin Simion)

REGULAMENT:

– echipament necesar: schiuri de tura, piei de foca, bete, frontala, 1 L de apa.

– a nu se folosi scurtaturi

– se interzice participarea concurentilor in stare de ebrietate

– concurentul semneaza declaratia ca participa pe propria raspundere

– organizatorii nu raspund ulterior de starea echipamentului folosit

– a se pastra curatenia pe traseu, in caz contrar concurentul in cauza care va fi observat, va fi descalificat

Pentru mai multe informatii:

– Szilagyi Peter – Tel. 0745 970 985

– Gaspar Laszlo Zsolt – Tel.  0745 058 179 / E-mail: gl_zsolt@yahoo.com

– Florin Simion – Tel. 0724 385 805

Leave a Reply

*